Από την Κρήτη στη Σαντορίνη με πλοίο

καταμραν για σαντορινη

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και πιθανόν να σκέφτεστε να απολαύσετε διακοπές στη Σαντορίνη. Και γιατί όχι; Ειδικά σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτάσετε στη Σαντορίνη αεροπορικώς ή μη, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα είτε όχι.

Τα πολλά δρομολόγια αεροπλάνων και πλοίων προς και από τη Σαντορίνη επιτρέπουν τη σύνδεση των νησιών μεταξύ τους δίνοντας μεγάλη ευελιξία στους επισκέπτες. Αν είστε πάντως από αυτούς που δεν θέλουν να δουν το αεροδρόμιο της Σαντορίνης πρώτα, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα από τα πολλά δρομολόγια των ιπτάμενων δελφινιών της Hellenic Seaways που συνδέουν την Κρήτη με τη Σαντορίνη.

Δρομολόγια από Κρήτη για Σαντορίνη

Το Flying Cat σας φέρνει από την Κρήτη στη Σαντορίνη- ή αντίστροφα – σε 1 ώρα και 45 λεπτά, καθημερινά εκτός Τετάρτης. Το καταμαράν- ταχύπλοο φεύγει από το Ηράκλειο στις 9.45 και επιστρέφει στις 19.25, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε στη Σαντορίνη ακόμα και για μια ημερήσια εκδρομή.

Τα δρομολόγια  αυτά ισχύουν από τον Απρίλιο ως και τις 11 Οκτώβρη, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν και δρομολόγια των Sea Jets, που διαρκούν περίπου δυο ώρες.

Πλοία που συνδέουν την Κρήτη και τη Σαντορίνη, φεύγουν και από τη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 5 ώρες.

Similar Posts